LSE Library, London

/LSE Library, London

Project Description

As part of a refurbishment at the London School of Economics, Resonics installed an acoustic solution to the University’s main library. The acoustic work carried out was concentrated to the library’s bottom floor amongst the collaborative and group study spaces. To reduce noise transfer between spaces, as well the reduction of overall noise levels, Resonics installed a combination of acoustic wall panels and acoustic dividers. The wall panelling provided appropriate reduction in overall noise in the library, creating a space conducive to productive learning, while the acoustic dividers from Autex┬áprovided suitable reduction in noise transfer between study areas and circulation areas.

Project Details

Room Type

Library

Products

Autex Cascade Screens

Location

London, United Kingdom

Related Projects

2018-11-26T14:52:16+00:00

Privacy Preference Center

Third Party Cookies

This website uses Google Analytics and Google Adwords to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.

IDE,
IDE

Strictly Necessary Cookies

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

__cfduid,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types]