UK Engineering Company, Birmingham

/UK Engineering Company, Birmingham

Project Description

A refurbishment at the Birmingham offices of this Engineering Consultant called for acoustic treatment. A large open-plan space and various break out spaces required sound absorbing materials to deaden the environmental noise and create a more productive and effective work environment.

We custom cut the versatile Cube panel from Autex and formed it into its own unique acoustic baffle. The finished product is a three-dimensional ceiling feature that represents an integrated acoustic system, rather than an installation of stand-alone baffles. The installation’s linear design matches well with the emphasis of striking lines in the office.

Project Details

Room Type

Open-plan-office.

Products

Autex Cube

Location

London, United Kingdom

Related Projects

2018-11-27T09:47:26+00:00

Privacy Preference Center

Third Party Cookies

This website uses Google Analytics and Google Adwords to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.

IDE,
IDE

Strictly Necessary Cookies

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

__cfduid,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types]