Project Description

A refurbishment at the Birmingham offices of this Engineering Consultant called for acoustic treatment. A large open-plan space and various break out spaces required sound absorbing materials to deaden the environmental noise and create a more productive and effective work environment.

We custom cut the versatile Cube panel from Autex and formed it into its own unique acoustic baffle. The finished product is a three-dimensional ceiling feature that represents an integrated acoustic system, rather than an installation of stand-alone baffles. The installation’s linear design matches well with the emphasis of striking lines in the office.

Project Details

Room Type

Open-plan-office.

Products

14six8 DNA – Interlinking Acoustic Pieces

14six8 HIVE – Suspended Acoustic Ceiling System

Location

Birmingham, United Kingdom

Related Projects